Tagliata di Manzo
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 2 min
Työaika: 20 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Huuhtele ja kuivaa rucola. Voitele neljän uuninkestävän halkaisijaltaan n. 15 cm lautasen päällinen tilkalla oliiviöljyä ja kuumenna lautasia 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
-
Leikkaa Valikoidusta naudan sisäfileestä noin puolen sentin paksuisia viipaleita. Peitä nopeasti kuumien lautasten pinnat fileepihveillä ja painele niitä kevyesti lautasta vasten. Näin pihvit ehtivät kypsyä mediumeiksi ja lihasneste alkaa tihkua pintaan.
-
Mausta suolalla ja pippurilla ja asettele päälle rucolaa ja parmesaanilastuja. Viimeistele vielä oliiviöljyllä ja tarjoile heti.