Tagliata di Manzo

Tagliata di Manzo

0 arviota
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 2 min
Työaika: 20 min
Haastava

Valmistusohje

Huuhtele ja kuivaa rucola. Voitele neljän uuninkestävän halkaisijaltaan n. 15 cm lautasen päällinen tilkalla oliiviöljyä ja kuumenna lautasia 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Leikkaa Valikoidusta naudan sisäfileestä noin puolen sentin paksuisia viipaleita. Peitä nopeasti kuumien lautasten pinnat fileepihveillä ja painele niitä kevyesti lautasta vasten. Näin pihvit ehtivät kypsyä mediumeiksi ja lihasneste alkaa tihkua pintaan. Mausta suolalla ja pippurilla ja asettele päälle rucolaa ja parmesaanilastuja. Viimeistele vielä oliiviöljyllä ja tarjoile heti.