Tartar ja worchestershiremajoneesi

Tartar ja worchestershiremajoneesi

Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 45 min
Helppo

Valmistusohje

  • Valmista ensin lisukkeet. Leikkaa sipuli mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Sekoita sipuliviipaleet, pikkelöintiliemi, vesi ja suola keskenään ja anna maustua vähintään puolituntia.

  • Sekoita majoneesi, Worcestershire-kastike ja rouhittu mustapippuri kulhossa. Raasta mukaan valkosipuli ja sekoita huolellisesti.

  • Valuta kaprikset siivilässä.

  • Kuutioi liha ja aja se karkealla reikälevyllä varustetulla lihamyllyllä kahteen kertaan tai leikkaa vaihtoehtoisesti terävällä veitsellä hienoksi.

  • Mausta liha suolalla, hienoksi rouhitulla mustapippurilla ja oliiviöljyllä. Sekoita hyvin.

  • Kokoa tartarit lautasille ilmaviksi keoiksi. Lisää päälle pikkelöityä sipulia ja kaprista. Lusikoi vierelle worchestershiremajoneesia. Raasta päälle reilusti vahvan makuista goudaa ja viimeistele annokset yrteillä.

Kokeile reseptejä