Tartar naudan sisäpaistista, pikkelöityä punasipulia ja fermentoitua valkosipulimajoneesia
Valmistusohje
-
Kiehauta sokeri, vesi ja etikka. Kuori ja halkaise sipuli kahtia. Lisää sipulit etikkaliemeen. Keitä pari minuuttia ja jäähdytä. Erittele sipulit pieniksi kupeiksi ja säilytä pikkeliliemessä.
-
Sekoita majoneesi, valkosipulitahna ja sitruunamehu keskenään. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
-
Tartaria valmistaessa on huolehdittava siitä, että raaka-aine pysyy koko valmistuksen ajan mahdollisimman kylmänä. Poista lihasta mahdolliset kalvot sekä rasvat mahdollisimman tarkasti ja jauha liha lihamyllyllä karkealla terällä.
-
Mausta jauhettu liha dijonsinapilla, worchesterilla, tabascolla, suolalla ja mustapippurilla. Lisää hienonnettu ruohosipuli ja kapris. Tarkista maku ja muotoile pihviksi.
-
Tarjoa lisänä pikkelöityä punasipulia ja fermentoitua valkosipulimajoneesia.