Tartar naudan sisäpaistista, pikkelöityä punasipulia ja fermentoitua valkosipulimajoneesia

Tartar naudan sisäpaistista, pikkelöityä punasipulia ja fermentoitua valkosipulimajoneesia

0 arviota
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 40 min
Haastava

Valmistusohje

Kiehauta sokeri, vesi ja etikka. Kuori ja halkaise sipuli kahtia. Lisää sipulit etikkaliemeen. Keitä pari minuuttia ja jäähdytä. Erittele sipulit pieniksi kupeiksi ja säilytä pikkeliliemessä.

Sekoita majoneesi, valkosipulitahna ja sitruunamehu keskenään. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Tartaria valmistaessa on huolehdittava siitä, että raaka-aine pysyy koko valmistuksen ajan mahdollisimman kylmänä. Poista lihasta mahdolliset kalvot sekä rasvat mahdollisimman tarkasti ja jauha liha lihamyllyllä karkealla terällä. Mausta jauhettu liha dijonsinapilla, worchesterilla, tabascolla, suolalla ja mustapippurilla. Lisää hienonnettu ruohosipuli ja kapris. Tarkista maku ja muotoile pihviksi. Tarjoa lisänä pikkelöityä punasipulia ja fermentoitua valkosipulimajoneesia.