

Tartarjoulutorttu
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 20 min
Haastava
Valmistusohje
Tartar
Poista lihasta mahdolliset kalvot veitsellä leikaten. Leikkaa ulkofilee veitsellä pieneksi silpuksi. Sekoita joukkoon sinappi, majoneesi, ranskankerma ja suolaa maun mukaan. Anna maustua kylmässä puolisen tuntia.
Punasipulihilloke
Laita kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Vähennä lämpöä ja anna hiljalleen pulputtaa koko ajan sekoittaen, kunnes seos alkaa sakenemaan. Jäähdytä.
Kokoaminen
Muotoile tortut ja voitele ne, mutta älä täytä vielä. Paista täyttämättömät tortut pakkauksen ohjeen mukaan kauniin kullanrusehtaviksi. Anna jäähtyä. Täytä jäähtyneet tortut niin, että pohjimmaiseksi tulee punasipulihilloketta. Päälle kahdella lusikalla quenelliksi muotoiltu tartar pallero sekä muutama nokare muikunmätiä. Tarjoa heti.