Tartarpihvi

Tartarpihvi

0 arviota
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 30 min
Helppo

Valmistusohje

Leikkaa liha ensin syiden vastaisesti ohuiksi viipaleiksi ja viipaleet pieniksi kuutioiksi. Voit myös raapia lihaa veitsenterällä, jolloin lopputulos on rakenteeltaan hienompaa. Sekoita hienonnetun lihan joukkoon Worcestershire-kastike, Tabasco, suola ja pippuri. Siirrä peitettynä jääkaappiin odottamaan.

Esivalmistele kasvikset ja sekoita keskenään majoneesi ja sinappi. Muotoile lihasta lautasille neljä samankokoista pihviä joko käsin tai muottia apuna käyttäen. Asettele lisukkeet pihvien ympärille ja laita pihvin päälle kananmunankeltuainen. Tarjoile rapeaksi paahdetun leivän ja oliiviöljyn kera.

Vinkki: Saat lihasta helposti ohuita viipaleita, kun annat sen kohmettua hetken pakastimessa.
Käytä tartarpihviin aina vain hyvälaatuista suomalaista lihaa.