Tatti-raakamakkaracarbonara

Tatti-raakamakkaracarbonara

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Haastava

Valmistusohje

Poista raakamakkarasta kuori vetämällä pitkä viilto makkaran päästä päähän. Nypi makkara paloiksi. Silppua salottisipuli sekä valkosipuli. Viipaloi tatit ohuiksi viipaleiksi.

Paista raakamakkarapallerot, sienet ja timjaminoksat rapsakoiksi vaahtoavassa voissa. Lisää pannulle salotti- ja valkosipulisilppu. Jatka freesaamista, kunnes sipulit pehmenevät. Lisää pannulle sherryetikka. Mikäli pannu on pieni tai teet isomman satsin, kannattaa paisto suorittaa useammassa erässä.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Yhdistä valutettu pasta ja sieni-makkaraseos keskenään. Sekoita keltuaiset, parmesaani sekä oliiviöljy keskenään. Lisää keltuaisseos pastan joukkoon ja sekoita hyvin. Tarjoa heti.

Kokeile reseptejä

Sinua saattaisi kiinnostaa