Tatti-raakamakkaracarbonara
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Poista raakamakkarasta kuori vetämällä pitkä viilto makkaran päästä päähän. Nypi makkara paloiksi. Silppua salottisipuli sekä valkosipuli. Viipaloi tatit ohuiksi viipaleiksi.
-
Paista raakamakkarapallerot, sienet ja timjaminoksat rapsakoiksi vaahtoavassa voissa. Lisää pannulle salotti- ja valkosipulisilppu. Jatka freesaamista, kunnes sipulit pehmenevät.
-
Lisää pannulle sherryetikka. Mikäli pannu on pieni tai teet isomman satsin, kannattaa paisto suorittaa useammassa erässä.
-
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Yhdistä valutettu pasta ja sieni-makkaraseos keskenään.
-
Sekoita keltuaiset, parmesaani sekä oliiviöljy keskenään. Lisää keltuaisseos pastan joukkoon ja sekoita hyvin. Tarjoa heti.