Täytetyt jalapenot grillissä
Valmistusohje
-
Leikkaa jalapenot pituussuunnassa halki ja poista siemenet. Leikkaa juustosta jalapenojen sisään mahtuvia tikkuja.
-
Vedä makkaroihin veitsellä pitkä viilto päästä päähän ja poista suoli. Sekoita makkaramassa ja hienonnettu korianteri keskenään kulhossa.
-
Täytä puolet jalapenon puolikkaista juustopaloilla ja makkaramassalla kukkuralleen. Laita päälle jalapenojen toiset puoliskot. Pyöräytä pekonit täytettyjen jalapenojen ympärille tiukasti ja tökkää cocktailtikku pitämään niitä kasassa.
-
Sekoita kaikki yrttifraichen ainekset keskenään ja anna maustua hetki kylmässä.
-
Grillaa jalapenoja melko kuumassa grillissä välillä käännellen. Kun pekoni alkaa saamaan väriä, sivele pinnat kauttaaltaan bbq-kastikkeella. Jatka grillaamista, kunnes pekoni on saanut kauniin tumman grillatun pinnan. Rouhi päälle lopuksi mustapippuria.
-
Tarjoa täytetyt jalapenot yrttifraichen kera.