Teriyaki-possuvartaat ja valkosipuli-seesamiriisiä
Kokonaisaika: 50 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 30 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Hienonna valko- ja salottisipulit. Frittaa rapeiksi ja valuta huolellisesti. Kuumenna seesami- ja rypsiöljy ja kaada kuuma öljy chilihiutaleiden ja seesaminsiementen päälle.
-
Mausta suolalla ja sokerilla. Anna hieman jäähtyä. Kaada chiliöljy fritattujen sipuleiden joukkoon. Purkita ja säilytä kylmässä (säilyy n. 2 viikkoa, mutta luultavasti on syöty jo kauan ennen sitä).
-
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Tarjoa rapean valkosipuli-seesamiöljyn kera.
-
Töki lihapalat liotettuihin varrastikkuihin ja sivele pintaan rypsiöljyä. Grillaa vartaita kuumassa grillissä noin 3 minuuttia per puoli. Sivele glaseerauskastike vartaiden pintaan grillauksen loppuvaiheessa.