Teriyakiglaseeratut porsaan kyljykset ja inkivääririisi

Teriyakiglaseeratut porsaan kyljykset ja inkivääririisi

Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 35 min
Työaika: 20 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Kiehauta soija, mirini, sokeri, hienonnettu chili, murskattu valkosipuli ja inkivääri kattilassa. Hauduta noin 15 minuuttia ja suurusta glaseeraus maizenalla.

  • Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla. Paista paistinpannulla noin 2 min molemmin puolin ja laita uunivuokaan. Valele kyljysten pinta glaseerauskastikkeella ja hauduta uunissa 150 asteessa noin 20–30 min välillä glaseerausta lisäten.

  • Keitä riisi kattilassa inkivääriraasteella ja suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ylimääräinen neste ja viimeistele inkivääririisi limemehulla ja mirinillä.

  • Höyrytä lisäkkeeksi riisikattilan päällä siivilässä neulapapuja.

Kokeile reseptejä