Teriyakiglaseeratut porsaan kyljykset ja inkivääririisi
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 35 min
Työaika: 20 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Kiehauta soija, mirini, sokeri, hienonnettu chili, murskattu valkosipuli ja inkivääri kattilassa. Hauduta noin 15 minuuttia ja suurusta glaseeraus maizenalla.
-
Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla. Paista paistinpannulla noin 2 min molemmin puolin ja laita uunivuokaan. Valele kyljysten pinta glaseerauskastikkeella ja hauduta uunissa 150 asteessa noin 20–30 min välillä glaseerausta lisäten.
-
Keitä riisi kattilassa inkivääriraasteella ja suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ylimääräinen neste ja viimeistele inkivääririisi limemehulla ja mirinillä.
-
Höyrytä lisäkkeeksi riisikattilan päällä siivilässä neulapapuja.