Tex mex possu-enchiladat ja pico de galloa
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 20 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Sekoita kaikki Pico de Gallon ainekset keskenään ja anna maustua tunnin ajan.
-
Paista Fajitas-fileesuikaleet kuumalla pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä kypsiksi ja kauniin värisiksi. Kaada mukaan kidneypavut sekä chilikastike ja anna hautua noin 5 minuuttia. Lisää joukkoon korianteri ja cheddar. Sekoita ja ota pannu pois liedeltä.
-
Levitä yksi tortilla kerrallaan leivinpaperille. Lusikoi täytettä tortillan alareunaan ja kääri pötköksi. Nosta paperoituun uunivuokaan ja toista. Kuorruta enchiladat.
-
Levitä pötkylöiden päälle tacokastike sekä cheddarjuusto ja paista 180-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on kauniisti gratinoitunut ja täyte on kuuma.
-
Tarjoa enchiladojen kanssa Pico de Galloa ja meksikolaista olutta.