Tex mex possu-enchiladat ja pico de galloa

Tex mex possu-enchiladat ja pico de galloa

0 arviota
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 20 min
Haastava

Valmistusohje

Sekoita kaikki Pico de Gallon ainekset keskenään ja anna maustua tunnin ajan.

Paista Fajitas-fileesuikaleet kuumalla pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä kypsiksi ja kauniin värisiksi. Kaada mukaan kidneypavut sekä chilikastike ja anna hautua noin 5 minuuttia. Lisää joukkoon korianteri ja cheddar. Sekoita ja ota pannu pois liedeltä.

Levitä yksi tortilla kerrallaan leivinpaperille. Lusikoi täytettä tortillan alareunaan ja kääri pötköksi. Nosta paperoituun uunivuokaan ja toista. Kuorruta enchiladat. Levitä pötkylöiden päälle tacokastike sekä cheddarjuusto ja paista 180-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on kauniisti gratinoitunut ja täyte on kuuma.

Tarjoa enchiladojen kanssa Pico de Galloa ja meksikolaista olutta.

Sinua saattaisi kiinnostaa