

Texas Joe grillihodari
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 20 min
Helppo
Valmistusohje
-
Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Laita kaali kulhoon. Raasta mukaan porkkana karkealla terällä.
-
Sekoita joukkoon viinietikka sekä rouhittu mustapippuri ja anna maustua puoli tuntia.
-
Valuta kaali ja porkkana huolellisesti. Sekoita joukkoon majoneesi, sinappi, ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä. Jätä maustumaan.
-
Grillaa makkarat kuumassa grillissä kauttaaltaan kauniin värisiksi ja kuumiksi.
-
Kuumenna sämpylät ja halkaise niihin viillot. Täytä sämpylät makkaralla, coleslaw’lla ja amerikkalaisella sinapilla.
-
Viimeistele hodarit hienonnetulla salaattisipulilla ja paahdetulla sipulilla. Nauti kesästä laadukkaan hodarin kera.