Texmex-salaattia ja possun fileesuikaleita

Texmex-salaattia ja possun fileesuikaleita

0 arviota
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

Mittaa majoneesi, mangosose ja chipotlekastike kulhoon ja raasta joukkoon valkosipuli. Sekoita huolellisesti ja anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.

Irrota lehdet salaatinkeristä, huuhtele ja kuivaa ne huolellisesti. Kokoa salaatti laakeaan tarjoiluastiaan. Asettele salaatinlehdet pohjalle ja niiden päälle tomaattiviipaleet, punasipuli, avokado sekä kidneypavut kerroksittain. Mausta suolalla ja limen kuorella ja mehulla. Anna maustua hetki. Voit halutessasi paahtaa maissit pannulla tai uunissa, jolloin saat niihin hieman syvemmän maun.

Paista Fajitas-suikaleet kuumalla pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä kauniin värisiksi. Lisää pannulle valutetut maissit ja jatka heti paistamista. Annostele liha-maissiseos salaatin päälle ja viimeistele korianterilla.

Tarjoa salaatti mango chipotle dressingin kera.

Sinua saattaisi kiinnostaa