Tortillat ja tacot ovat tulleet jäädäkseen
Parhaat texmex -reseptit
Suomalaisissa illanistujaisissa on jo vakiintuneena ruokana tortillat ja sen lisäkkeet: tuhdisti maustettu liha ja pilkotut kasvikset. Maissilettuja löytyy jokaisen keittiöstä ja niistäkin on jo varioitu reseptejä moneen makuun. Termi texmex tulee johdannaisena Yhdysvaltojen Texasista ja Meksikosta ja siinä yhdistyy molempien alueiden tyypillisiä makuja. Texmex -ruoka maustetaan runsaalla chilillä ja lisäksi käytetään valkosipulia, paprikaa, korianteria, oreganoa ja limeä. Texmex -ruokien kaverina tarjotaan avokadotahnaa, juustokastiketta ja ranskankermaa. Kokkimme ovat testanneet chilin sopivaa tulisuutta suomalaiseen makuun, nappaa tästä uusi ruokalaji omaan saunailtaan!