

Tomaatti-basilikalihapullat ja tuorepastaa
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 20 min
Helppo
Valmistusohje
-
Sekoita jauheliha, hienonnettu basilika, aurinkokuivattu tomaatti sekä suola ja pippuri kulhossa. Pyörittele jauhelihasta pyöryköitä.
-
Paista pyöryköihin voi-oliiviöljyseoksessa kaunis väri. Lisää pannulle hienonnetut valkosipulit ja anna niiden hetki pehmetä pannulla.
-
Kun valkosipulit alkavat saada väriä, lisää joukkoon balsamico, sokeri sekä timjami. Kiehauta. Lisää tomaattimurska, mustapippuri ja mausta lopuksi maun mukaan suolalla. Hauduttele hiljalleen noin 25 minuuttia, kunnes lihapullat ovat kypsiä.
-
Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitetty pasta ja sekoita se hienonnetun basilikan kanssa lihapullakastikkeen sekaan. Tarjoa pasta raastetun parmesaanijuuston kera.