

Toscanalainen makkarapasta
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Viipaloi makkarat noin puolen sentin paksuisiksi kiekoiksi. Silppua valkosipulinkynnet. Leikkaa paprikat pieniksi paloiksi.
-
Paista makkaroihin kaunis väri voissa. Lisää pannulle valkosipuli ja paprika ja freesaa, kunnes valkosipuli alkaa pehmenemään. Ripottele pinnalle vehnäjauhoja ja sekoittele hetken aikaa.
-
Lisää pannulle kanaliemi ja kiehauta. Kun kanaliemi alkaa sakenemaan, lisää mukaan kuohukerma. Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on sopivan paksua. Lisää mukaan pinaatti ja mausta suolalla, chilihiutaleilla sekä rouhitulla mustapippurilla.
-
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Sekoita makkarakastike ja raastettu parmesaani pastan joukkoon. Tarjoa.