Toscanalainen makkarapasta

Toscanalainen makkarapasta

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Viipaloi makkarat noin puolen sentin paksuisiksi kiekoiksi. Silppua valkosipulinkynnet. Leikkaa paprikat pieniksi paloiksi.

  • Paista makkaroihin kaunis väri voissa. Lisää pannulle valkosipuli ja paprika ja freesaa, kunnes valkosipuli alkaa pehmenemään. Ripottele pinnalle vehnäjauhoja ja sekoittele hetken aikaa.

  • Lisää pannulle kanaliemi ja kiehauta. Kun kanaliemi alkaa sakenemaan, lisää mukaan kuohukerma. Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on sopivan paksua. Lisää mukaan pinaatti ja mausta suolalla, chilihiutaleilla sekä rouhitulla mustapippurilla.

  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Sekoita makkarakastike ja raastettu parmesaani pastan joukkoon. Tarjoa.

Kokeile reseptejä