Toscanalainen makkarapasta

Toscanalainen makkarapasta

0 arviota
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

Viipaloi makkarat noin puolen sentin paksuisiksi kiekoiksi. Silppua valkosipulinkynnet. Leikkaa paprikat pieniksi paloiksi.

Paista makkaroihin kaunis väri voissa. Lisää pannulle valkosipuli ja paprika ja freesaa, kunnes valkosipuli alkaa pehmenemään. Ripottele pinnalle vehnäjauhoja ja sekoittele hetken aikaa. Lisää pannulle kanaliemi ja kiehauta. Kun kanaliemi alkaa sakenemaan, lisää mukaan kuohukerma. Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on sopivan paksua. Lisää mukaan pinaatti ja mausta suolalla, chilihiutaleilla sekä rouhitulla mustapippurilla.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Sekoita makkarakastike ja raastettu parmesaani pastan joukkoon. Tarjoa.

Sinua saattaisi kiinnostaa