Tryffelillä maustettua makkaraa ja maalaissalaattia

Tryffelillä maustettua makkaraa ja maalaissalaattia

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Ryöppää papuja noin 2 minuuttia suolalla maustetussa vedessä ja jäähdytä nopeasti. Mausta pavut oliiviöljyllä, suolalla ja rakuunalla. Puolita perunat ja lisää papujen joukkoon.

  • Sekoita mukaan pinaatti, sydänsalaatin lehdet, punasipuli ja lopuksi keitetty kananmuna ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

  • Sekoita piparjuuridressingin ainekset keskenään. Grillaa makkarat keskilämmöllä kypsiksi noin 8 minuuttia välillä käännellen.

  • Tarjoa grillatut raakamakkarat maalaissalaatin ja piparjuuridressingin kera.

Kokeile reseptejä