Tryffelillä maustettua makkaraa ja maalaissalaattia

Tryffelillä maustettua makkaraa ja maalaissalaattia

0 arviota
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Haastava

Valmistusohje

Ryöppää papuja noin 2 minuuttia suolalla maustetussa vedessä ja jäähdytä nopeasti. Mausta pavut oliiviöljyllä, suolalla ja rakuunalla. Puolita perunat ja lisää papujen joukkoon. Sekoita mukaan pinaatti, sydänsalaatin lehdet, punasipuli ja lopuksi keitetty kananmuna ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Sekoita piparjuuridressingin ainekset keskenään.

Grillaa makkarat keskilämmöllä kypsiksi noin 8 minuuttia välillä käännellen.

Tarjoa grillatut raakamakkarat maalaissalaatin ja piparjuuridressingin kera.