Tulinen nakki-lämppärileipä
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Valmista jalapenohillo hyvissä ajoin, mielellään jo edellisenä päivänä. Viipaloi jalapenot noin 2-3 mm viipaleiksi.
-
Laita kaikki ainekset kattilaan ja kiehauta. Anna pulputtaa hiljalleen noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.
-
Kaada hillo puhtaisiin purkkeihin ja sulje kannet. Jäähdytä. Jalapenohillo säilyy pitkään, joten sitä kannattaa tehdä isompi määrä kerralla ja käyttää erilaisten ruokien maustajana.
-
Laita leivät uunipellille ja kasaa päälle jalapenohilloa, pari nakkia per leipä ja aimo annos juustoa. Paista 180-asteisessa uunissa noin 5-10 minuuttia, kunnes juusto on kauniisti sulanut ja nakit paistuneet.
-
Paista päälle vielä kananmunia ja nauti!