Uunimakkara ”ratatouille”

Uunimakkara ”ratatouille”

0 arviota
Kokonaisaika: 55 min
Kypsennysaika: 35 min
Työaika: 20 min
Helppo

Valmistusohje

Yhdistä tomaattikastikkeen ainekset kulhossa ja surauta sileäksi kastikkeeksi sauvasekoittimella. Kippaa tomaattikastike noin 30 cm halkaisijaltaan olevaan uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi makkara puolen sentin paksuisiksi kiekoiksi. Viipaloi kesäkurpitsa, tomaatit, paprikat ja punasipulit ohuiksi kiekoiksi. Lado viipaleita vuoron perään tomaattikastikkeen päälle. Murusta pinnalle Koskenlaskija-juusto ja paista 200-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia, kunnes paistos on kauniisti ruskistunut.

Sinua saattaisi kiinnostaa