Valikoitua entrecôtea punaviinikastikkeen ja raikkaiden kasviksien kera
Valmistusohje
-
Leikkaa entrecôte noin 2,5 cm pihveiksi. Kuumenna paistinpannussa voi ja oliiviöljy. Lisää pannulle veitsen lappeella murskatut valkosipulin kynnet sekä muutama timjamin oksa.
-
Lisää mukaan entrecotepihvit ja paista mediumiksi eli noin 3 minuuttia per puoli välillä paistirasvalla valellen. Anna vetäytyä noin 20 minuuttia ennen tarjoilua.
-
Valmista kasvikset sillä aikaa kun pihvit vetäytyvät. Laita vesi, voi ja suola paistinpannulle kuumenna kiehuvaksi. Lisää voi-veteen kaikki muut kasvikset paitsi mustakaali. Anna kiehua noin 2 minuuttia, kunnes kasvikset ovat napakan kypsiä. Valuta.
-
Kuumenna paistinpannussa nokare voita ja oliiviöljyä. Paista esikeitettyihin mustakaaleihin kaunis väri ja mausta suolalla.
-
Tarjoa vetäytyneet entrecôtepihvit punaviinikastikkeen sekä vihannesten kera.