Välimeren possupasta

Välimeren possupasta

0 arviota
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Helppo

2 valkosipulinkynttä
200 g ranskankermaa
1/3 ruukkua rakuunaa
rouhittua mustapippuria
suolaa
2 tl sherryetikkaa
200 g pastaa esim. trofie

Valmistusohje

Hienonna valkosipuli ja rakuuna. Ruskista porsaan suikaleet paistinpannulla pienessä määrässä rypsiöljyä. Lisää mukaan silputtu valkosipuli. Jatka hetki freesaamista, kunnes valkosipuli pehmenee. Lisää pannulle ranskankerma ja rakuuna. Mausta suolalla, pippurilla ja sherryetikalla.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja sekoita possukastikkeen sekaan. Tarkista maku ja tarjoa parmesaanin kera.

Sinua saattaisi kiinnostaa