Valkosipulimakkaraa ja grillattua kesäkurpitsa-vuohenjuustosalaattia

Valkosipulimakkaraa ja grillattua kesäkurpitsa-vuohenjuustosalaattia

Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

  • Viipaloi kesäkurpitsa pitkittäin ohuiksi viipaleiksi esimerkiksi juustohöylällä ja grillaa viipaleisiin kaunis väri kuumassa grillissä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

  • Silppua lehtipersilja. Laita grillatut kesäkurpitsaviipaleet kulhoon ja sekoita mukaan murustettu vuohenjuusto, paahdetut pinjansiemenet, silputtu lehtipersilja ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla.

  • Grillaa makkarat keskilämmöllä noin 3 minuuttia per puoli, kunnes niissä on kaunis grillattu pinta ja ne ovat läpikotaisin kuumia. Tarjoa makkaroiden kaverina kesäkurpitsa-vuohenjuustosalaattia ja nauti.

Kokeile reseptejä