
Valkosipulimakkaraa ja grillattua kesäkurpitsa-vuohenjuustosalaattia
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
Viipaloi kesäkurpitsa pitkittäin ohuiksi viipaleiksi esimerkiksi juustohöylällä ja grillaa viipaleisiin kaunis väri kuumassa grillissä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Silppua lehtipersilja. Laita grillatut kesäkurpitsaviipaleet kulhoon ja sekoita mukaan murustettu vuohenjuusto, paahdetut pinjansiemenet, silputtu lehtipersilja ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla.
Grillaa makkarat keskilämmöllä noin 3 minuuttia per puoli, kunnes niissä on kaunis grillattu pinta ja ne ovat läpikotaisin kuumia. Tarjoa makkaroiden kaverina kesäkurpitsa-vuohenjuustosalaattia ja nauti.