Valkosipulinen pekoni-uunimakkara ja pottumuussia

Valkosipulinen pekoni-uunimakkara ja pottumuussia

0 arviota
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

Sekoita tuorejuusto, cheddar ja Dijon keskenään. Vedä makkaroihin syvä viilto päästä päähän. Täytä viillot juustotahnalla. Paista makkaroita 180-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Kuori ja keitä perunat täysin kypsiksi. Valuta huolella kuiviksi. Vatkaa perunat, voi ja tilkka maitoa sileäksi pyreeksi sähkövatkaimella.

Vinkki: laita makkara hetkeksi uuniin ennen täyttöä, jolloin viillot aukeavat itsestään hieman ja täyte on helpompi lusikoida sisään.

Sinua saattaisi kiinnostaa