Varhaisperunasalaatti ja HK Kabanossi® Hoikka Valkosipuli ja HK Kabanossi® Grillipippuri grillissä

Varhaisperunasalaatti ja HK Kabanossi® Hoikka Valkosipuli ja HK Kabanossi® Grillipippuri grillissä

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Aloita perunasalaatista. Keitä hyvin pestyt varhaisperunat suolalla maustetussa vedessä, kunnes ne ovat kypsiä. Valuta ja anna jäähtyä.

  • Leikkaa sokeriherneenpalot ohuiksi suikaleiksi ja kuoritut omenat pieniksi kuutioiksi. Leikkaa avomaankurkut pieniksi kuutioiksi ja retiisit pieniksi lohkoiksi. Hienonna tilli.

  • Sekoita rypsiöljy, sitruunan mehu, ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä keskenään. Lisää joukkoon myös sinappi sekoittaen. Yhdistä kastike vihannesten joukkoon ja lisää lopuksi perunat. Sekoita varoen.

  • Grillaa seuraksi HK Kabanossi® Hoikka -makkaroita kuumassa grillissä tai laita uuniin leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, kunnes pinta on kauniin värinen. Tarjoa salaatin kanssa.

Kokeile reseptejä