Viljaporsaan fileestroganoff, jyväpastaa ja creme fraichea

Viljaporsaan fileestroganoff, jyväpastaa ja creme fraichea

Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 45 min
Työaika: 20 min
Helppo

Valmistusohje

  • Ota fileepihvirasia huoneenlämpöön noin 30 min ennen kypsennystä. Paista pihvit pannulla öljyssä keskilämmöllä lämmöllä n. 2-3 min per puoli.

  • Hienonna valkosipuli ja sipuli. Freesaa sipuleita kattilassa öljyssä ja lisää joukkoon tomaattipyree sekä Worcestershire-kastike. Kuullota hetki, lisää lihaliemi ja paistetut fileepihvit kattilaan.

  • Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia ja lisää maustekurkkukuutiot. Mausta suolalla sekä mustapippurilla ja suurusta kastike tarvittaessa pienellä määrällä maissitärkkelystä.

  • Lisää lopuksi hienonnettu lehtipersilja ja keitä lisäkkeeksi jyväpastaa pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa stroganoff pastan, creme fraichen ja maustekurkkujen kera.

Kokeile reseptejä