Viljaporsaan grillifileetä ja baked beans
Valmistusohje
-
Sekoita mausteseoksen ainekset keskenään ja hiero mausteseos fileen pintaan huolellisesti. Anna maustua mielellään seuraavaan päivään.
-
Kuumenna foliorasia grillissä ja lorauta siihen öljyä. Lisää rasiaan sipulisilppu ja valkosipuli. Anna sipuleiden saada hieman väriä. Lisää mukaan lehtipersilja ja sekoittele hetki, kunnes persiljakin alkaa ”paistumaan”. Kaada joukkoon pavut, sekoita ja anna muhia puolisen tuntia välillä sekoitellen.
-
Grillaa sisäfileisiin hyvä väri molemmin puolin. Tökkää lihan paksuimpaan kohtaan paistimittari (mielellään digitaalinen). Vähennä grillin lämpöä ja jatka grillaamista miedolla lämmöllä, kunnes mittari näyttää lihan sisälämpötilaksi 72 astetta.
-
Kääri liha folioon ja anna vetäytyä ainakin kymmenen minuuttia. Viipaloi sisäfileet ja tarjoa papujen kera.