

Viljaporsaan lehtipihvit, maalaislohkoperunat ja tacomaustevoi
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 20 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Sekoita huoneenlämpöiseen voihin tacomauste ja mustapippuri. Muotoile voista pötkö, kääri kelmuun ja anna kovettua jääkaapissa.
-
Leikkaa huolellisesti pestyt perunat lohkoiksi. Laita perunat kulhoon ja sekoita joukkoon öljy, suola ja rosmariini. Levitä perunat leivinpaperille pellille. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes perunat ovat pehmeitä ja kullanruskeita.
-
Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta. Nuiji pihvit ohuiksi lehtipihveiksi. Ripottele pihvien molemmille puolille suolaa, pippuria ja paprikajauhetta. Kuumenna öljy pannulla ja paista lehtipihvit kahdessa erässä molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
-
Tarjoa lehtipihvit maustevoinapin, maalaislohkoperunoiden ja raikkaan salaatin kera.