Viljaporsaan sisäfileetä, grillattua peruna-maissisalaattia ja nopeaa chiliketsuppia
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Sekoita chiliketsupin ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä ainakin puolisen tuntia.
-
Esikeitä perunat lähes kypsiksi. Grillaa esikeitetyt perunat ja maissit kuumassa grillissä kauniin värisiksi. Laita perunat kulhoon ja litistä niitä hieman lusikalla.
-
”Vuole” grillatusta maissista siemenet perunoiden joukkoon. Lisää joukkoon sitruunan kuori, mehu, korianteri, oliiviöljy, suola sekä mustapippuri.
-
Grillaa sisäfileetä noin 20 minuuttia keskilämmöllä välillä käännellen, kunnes liha on mehevän kypsää ja pinnassa on hyvä grilliväri.
-
Kääri liha folioon ja anna vetäytyä ainakin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua. Sisälämpömittarin käyttö on suositeltavaa. Hyvä sisälämpö possun sisäfileelle on 65-70 astetta, jolloin liha on mureaa ja mehukasta.