Viljaporsaan sisäfileetä, grillattua peruna-maissisalaattia ja nopeaa chiliketsuppia

Viljaporsaan sisäfileetä, grillattua peruna-maissisalaattia ja nopeaa chiliketsuppia

0 arviota
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Haastava

Valmistusohje

Sekoita chiliketsupin ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä ainakin puolisen tuntia.

Esikeitä perunat lähes kypsiksi. Grillaa esikeitetyt perunat ja maissit kuumassa grillissä kauniin värisiksi. Laita perunat kulhoon ja litistä niitä hieman lusikalla. ”Vuole” grillatusta maissista siemenet perunoiden joukkoon. Lisää joukkoon sitruunan kuori, mehu, korianteri, oliiviöljy, suola sekä mustapippuri.

Grillaa sisäfileetä noin 20 minuuttia keskilämmöllä välillä käännellen, kunnes liha on mehevän kypsää ja pinnassa on hyvä grilliväri. Kääri liha folioon ja anna vetäytyä ainakin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua. Sisälämpömittarin käyttö on suositeltavaa. Hyvä sisälämpö possun sisäfileelle on 65-70 astetta, jolloin liha on mureaa ja mehukasta.

Sinua saattaisi kiinnostaa