Viljaporsaan sisäfileetä, grillattua peruna-maissisalaattia ja nopeaa chiliketsuppia

Viljaporsaan sisäfileetä, grillattua peruna-maissisalaattia ja nopeaa chiliketsuppia

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Sekoita chiliketsupin ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä ainakin puolisen tuntia.

  • Esikeitä perunat lähes kypsiksi. Grillaa esikeitetyt perunat ja maissit kuumassa grillissä kauniin värisiksi. Laita perunat kulhoon ja litistä niitä hieman lusikalla.

  • ”Vuole” grillatusta maissista siemenet perunoiden joukkoon. Lisää joukkoon sitruunan kuori, mehu, korianteri, oliiviöljy, suola sekä mustapippuri.

  • Grillaa sisäfileetä noin 20 minuuttia keskilämmöllä välillä käännellen, kunnes liha on mehevän kypsää ja pinnassa on hyvä grilliväri.

  • Kääri liha folioon ja anna vetäytyä ainakin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua. Sisälämpömittarin käyttö on suositeltavaa. Hyvä sisälämpö possun sisäfileelle on 65-70 astetta, jolloin liha on mureaa ja mehukasta.

Kokeile reseptejä