Viljaporsaan Spare Ribsit ja jamaikalainen bbq -kastike

Viljaporsaan Spare Ribsit ja jamaikalainen bbq -kastike

0 arviota
Kokonaisaika: 190 min
Kypsennysaika: 180 min
Työaika: 10 min
Haastava

Valmistusohje

Hienonna sipuli, kevätsipuli, valkosipuli ja habanero. Freesaa rypsiöljyssä ja sekoita joukkoon loput ainekset. Anna pulputtaa hiljalleen 20-30 minuuttia. Soseuta sauvasekoittimella sileäksi. Jäähdytä ja käytä perinteisen bbq -kastikkeen tapaan.

Kuumenna grilli. Grillaa ribsit epäsuoralla lämmöllä mehukkaan kypsiksi noin 1,5h välillä käännellen. Penslaa ribsejä grillauksen loppuvaiheessa jamaikalaisella bbq -kastikkeella varoen kuitenkaan polttamasta makeaa kastiketta lihan pintaan. Nosta kypsät ribsit vetäytymään folioon noin 10 minuutiksi, leikkaa paloiksi luiden välistä ja tarjoile.

Voit myös kääriä ribsit folioon ja esikypsentää 150 asteisessa uunissa noin 2 tuntia. Kuumenna grilli. Penslaa kypsät ribsit jamaikalaisella bbq-kastikkeella ja grillaa ribseihin kaunis grillipinta. Voit esikypsentää lihan hyvin jo vaikka grillausta edellisenä päivänä.

Sinua saattaisi kiinnostaa