
Wallenbergin pihvi ja ruskistettua voita
Valmistusohje
-
Huolehdi, että raaka-aineet ovat jääkaappikylmiä, kun aloitat valmistamaan wallenberg-massaa. Sekoita mausteet ja keltuaiset jauhelihaan kulhossa.
-
Lisää kerma pienissä erissä joukkoon koko ajan sekoittaen niin, että lopputuloksena on sileä jauhelihamassa.
-
Laita korppujauhot laakeaan astiaan ja annostele jauhelihamassaa kostutetulla lusikalla suoraan korppujauhoille. Ripottele korppujauhoja massapallojen päälle, jotta voit muotoilla niistä siistejä paksuja pihvejä. Pyörittele pihvit kauttaaltaan korppujauhoissa.
-
Valmista ruskistettu voi. Laita voi kattilaan ja ruskista hiljalleen keskilämmöllä, kunnes voi alkaa ruskistumaan ja tuoksu on pähkinäinen.
-
Paista pihvit keskilämmöllä voi-rypsiöljyseoksessa noin 4 minuutta per puoli, kunnes pihvit ovat kypsiä. Tarjoa perunamuussin, herneiden ja pähkinävoin kera.