Wallenbergin pihvi ja ruskistettua voita

Wallenbergin pihvi ja ruskistettua voita

0 arviota
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 25 min
Haastava

Valmistusohje

Huolehdi, että raaka-aineet ovat jääkaappikylmiä, kun aloitat valmistamaan wallenberg-massaa. Sekoita mausteet ja keltuaiset jauhelihaan kulhossa. Lisää kerma pienissä erissä joukkoon koko ajan sekoittaen niin, että lopputuloksena on sileä jauhelihamassa.

Laita korppujauhot laakeaan astiaan ja annostele jauhelihamassaa kostutetulla lusikalla suoraan korppujauhoille. Ripottele korppujauhoja massapallojen päälle, jotta voit muotoilla niistä siistejä paksuja pihvejä. Pyörittele pihvit kauttaaltaan korppujauhoissa.

Valmista ruskistettu voi. Laita voi kattilaan ja ruskista hiljalleen keskilämmöllä, kunnes voi alkaa ruskistumaan ja tuoksu on pähkinäinen.

Paista pihvit keskilämmöllä voi-rypsiöljyseoksessa noin 4 minuutta per puoli, kunnes pihvit ovat kypsiä. Tarjoa perunamuussin, herneiden ja pähkinävoin kera.