Wallenbergin pihvi ja ruskistettua voita

Wallenbergin pihvi ja ruskistettua voita

Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 25 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Huolehdi, että raaka-aineet ovat jääkaappikylmiä, kun aloitat valmistamaan wallenberg-massaa. Sekoita mausteet ja keltuaiset jauhelihaan kulhossa.

  • Lisää kerma pienissä erissä joukkoon koko ajan sekoittaen niin, että lopputuloksena on sileä jauhelihamassa.

  • Laita korppujauhot laakeaan astiaan ja annostele jauhelihamassaa kostutetulla lusikalla suoraan korppujauhoille. Ripottele korppujauhoja massapallojen päälle, jotta voit muotoilla niistä siistejä paksuja pihvejä. Pyörittele pihvit kauttaaltaan korppujauhoissa.

  • Valmista ruskistettu voi. Laita voi kattilaan ja ruskista hiljalleen keskilämmöllä, kunnes voi alkaa ruskistumaan ja tuoksu on pähkinäinen.

  • Paista pihvit keskilämmöllä voi-rypsiöljyseoksessa noin 4 minuutta per puoli, kunnes pihvit ovat kypsiä. Tarjoa perunamuussin, herneiden ja pähkinävoin kera.

Kokeile reseptejä