Wallenbergin pihvit naudan jauhelihasta

Wallenbergin pihvit naudan jauhelihasta

0 arviota
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 60 min

Valmistusohje

Pidä kaikki raaka-aineet kylmänä ennen valmistuksen aloittamista ja sen aikana.

Hienonna leipäviipaleet hienoksi rouheeksi.
Sekoita keltuaiset ja mausteet jauhelihan joukkoon sähkövatkaimella.
Lisää kerma joukkoon vähitellen ja koko ajan vatkaten.
Anna taikinan jäähtyä kunnolla jääkaapissa ennen muotoilua.
Tee taikinasta kuusi samankokoista nokaretta leipäraasteen joukkoon ja muotoile nokareet paksuiksi pihveiksi kämmenten välissä.
Paista pihvit voissa keskilämpöisellä pannulla noin kolme minuuttia per puoli, kunnes ne ovat läpikypsiä ja pinnaltaan rapeita.
Tarjoile keitettyjen herneiden perunamuusin kanssa.

Sinua saattaisi kiinnostaa