Ylikypsää grillattua possunkylkeä ja mehustettuja tomaatteja

Ylikypsää grillattua possunkylkeä ja mehustettuja tomaatteja

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Pilko tomaatit suupaloiksi. Leikkaa valkosipulit paperin ohuiksi viipaleiksi. Sekoita tomaattien ja valkosipulin joukkoon sokeri, etikka, oliiviöljy, silputtu basilika ja suola. Anna mehustua mielellään ainakin tunnin ajan ennen tarjoilua.

  • Asettele kylkinopat tasaisesti rasiaansa. Grillaa epäsuoralla lämmöllä (noin 150-astetta) noin 30 minuuttia, kunnes liha on murean pehmeää. Kovenna grillin lämpöä noin 200 asteeseen ja jatka vielä muutama minuutti grillaamista. Peitä foliolla ja pidä lämpimänä.

Kokeile reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää