Yrttistä kalkkunamakkaraa, grillattua varhaiskaalia ja dijonilla maustettua ranskankermaa

Yrttistä kalkkunamakkaraa, grillattua varhaiskaalia ja dijonilla maustettua ranskankermaa

0 arviota
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

Aloita valmistamalla ranskankerma. Sekoita ranskankerma ja Dijon-sinappi keskenään. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Anna maustua, kunnes makkara ja kaali ovat valmiita.

Lohko kaali niin, että kanta jää ehjäksi pitämään kaalilohkoa kasassa. Lorauta kaalien pintaan hieman oliiviöljyä. Grillaa kaaleihin kaunis grillipinta kuumassa grillissä, mausta suolalla ja mustapippurilla ja pidä kuumana folion alla.

Grillaa makkarat (noin 8 minuuttia) grillin keskilämmöllä välillä käännellen. Tarjoa makkarat grillatun kaalin ja Dijonilla maustetun ranskankerman kera.

Sinua saattaisi kiinnostaa