

Yrttistä possumakkaraa, grillattua varhaiskaalia ja dijonilla maustettua ranskankermaa
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Aloita valmistamalla ranskankerma. Sekoita ranskankerma ja Dijon-sinappi keskenään. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Anna maustua, kunnes makkara ja kaali ovat valmiita.
-
Lohko kaali niin, että kanta jää ehjäksi pitämään kaalilohkoa kasassa. Lorauta kaalien pintaan hieman oliiviöljyä.
-
Grillaa kaaleihin kaunis grillipinta kuumassa grillissä, mausta suolalla ja mustapippurilla ja pidä kuumana folion alla.
-
Grillaa makkarat (noin 8 minuuttia) grillin keskilämmöllä välillä käännellen. Tarjoa makkarat grillatun kaalin ja Dijonilla maustetun ranskankerman kera.