Yrttistä possumakkaraa, grillattua varhaiskaalia ja dijonilla maustettua ranskankermaa

Yrttistä possumakkaraa, grillattua varhaiskaalia ja dijonilla maustettua ranskankermaa

Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Aloita valmistamalla ranskankerma. Sekoita ranskankerma ja Dijon-sinappi keskenään. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Anna maustua, kunnes makkara ja kaali ovat valmiita.

  • Lohko kaali niin, että kanta jää ehjäksi pitämään kaalilohkoa kasassa. Lorauta kaalien pintaan hieman oliiviöljyä.

  • Grillaa kaaleihin kaunis grillipinta kuumassa grillissä, mausta suolalla ja mustapippurilla ja pidä kuumana folion alla.

  • Grillaa makkarat (noin 8 minuuttia) grillin keskilämmöllä välillä käännellen. Tarjoa makkarat grillatun kaalin ja Dijonilla maustetun ranskankerman kera.

Kokeile reseptejä