Sinapilla vai ketsupilla?
Eipä tainnut makkaramestari, lihateollisuusteknikko Urho Hirvonen reseptiä laatiessaan arvata, että vielä 60 vuotta myöhemminkin samaa käyrää järsittäisiin vuosittain 8 miljoonan paketillisen verran.
Poimi maistuvat resepti-ideat sekä pyhäinpäivän että Halloweenin viettoon
Kun illat pimenevät ja sää viilenee, muistetaan poisnukkuneita viemällä kynttilä haudalle pyhäinpäivänä. Samaan viikonloppuun osuu Amerikasta rantautunut Halloween-juhla räväköine koristeineen ja naamiaisasuineen sekä kurpitsoineen. Molemmille juhlille on omat kohderyhmänsä, mutta yhdistävänä tekijänä on valon tuominen pimeyteen erilaisin lyhdyin ja valoin. Marraskuun pimeyteen ja alkutalveen kokkimme ovat keränneet inspiroivimmat reseptit niin hurjiin Halloween-pöytiin kuin rauhalliseen pyhäinpäivän viettoonkin.