Intohimona maku jo vuodesta 1913

Kaikille tuotteillemme on yhteistä hyvä maku, korkea laatu ja turvallisuus. Tuotevalikoimastamme löydät satoja herkullisia tuotteita. Suurin osa tuotteistamme on valmistuksessa ympäri vuoden. Osaa tuotteista valmistamme tehtaillamme sesonkien mukaisesti. HK-tuotemerkki on lupaus suomalaisesta lihasta. Suomalaista lihaa voit syödä hyvillä mielin, sillä sen tuotantotavat ovat tarkkaan säädeltyjä ja vastuullisia. Samalla tuet kotimaisen maaseudun elinvoimaisuutta!

Syksyn uutuudet ihastuttaa

Uusia makuja kauppojen hyllyille! Katso kaikki kutkuttavan houkuttelevat uutuudet. 

Katso tuotteet

Suomalaisten rakastamat tuotemerkit

Klassikkotuoteperheitä ja klassikoksi tulevia tuotteita. Syvenny tarkemmin mitä tuotemerkkien takaa löytyy.

Maailman parhaana palkittu HK Rypsiporsas®

HK Rypsiporsas® ruokitaan lähipeltojen viljalla, herneillä, härkäpavuilla ja rypsillä ja se on aina ilman antibiootteja kasvatettu. Tarkan ruokavalion ansiosta HK Rypsiporsas®-liha on maukkaampaa, mehevämpää ja mureampaa.

Tutustu  ja inspiroidu resepteistä. 

Lue lisää

HK Kabanossi®

Herkullinen grillimakkaravalikoima sisältää rakastettuja klassikoita ja klassikoksi tulevia uutuuksia. HK Kabanossi® on ollut erottamaton osa suomalaista grillikesää jo vuosikymmeniä.

Katso valikoima ja resepti-ideat

HK Camping®

Omaa luokkaansa oleva luonnonkuoreen tehty grillimakkara vuodesta 1967 asti. Suosittu niin nuotion, takkatulen kuin kaasugrillinkin äärellä nautittuna.

Tutustu

Rakastetut klassikot

Todellisia HK klassikkotuotteita ovat Suomen kansallismakkaran kruunun saanut HK Sininen Lenkki®, napsahtava HK Aitonakki™, makutestin voittaja HK Amerikan Pekoni® ja koko perheen suosikki HK Herkkumaksamakkara.

Tutustu klassikoihin

HK Maakarit®

Vantaan Pakkalassa, Mikkelin Tikkalassa ja Forssan Makkaramäellä valmistetaan perinteisiin kädentaitoihin luottaen artesaanimakkaroita sekä laadukkaita pyöryköitä.

Katso valikoima ja reseptit

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää