HK Amerikan Pekoni® Tuplapakkaus

HK Amerikan Pekoni® on aito ja alkuperäinen pekonien klassikko. Klassikkopekonin kätevä tuplapakkaus tuo käyttömukavuutta ja vähentää ruokahävikkiä. Sopiva kerta-annos niin pieniin kuin suuriin talouksiin: käytä vain toinen pakkaus, kun pekonintarve  on pienempi tai molemmat, kun kunnon pekoninhimo iskee tai kun syöjiä on enemmän. Suomalaisesta porsaankyljestä valmistettu pekoni sopii paistettuna aamiaiselle, maustamaan padat ja kastikkeet tai vaikkapa grilliherkkujen käärimiseen. Pekonin voi paistaa pannulla tai uunissa, jolloin suurempi määrä pekonia paistuu kätevästi. Pieneen pekoninälkään viipaleet kypsyvät näppärästi myös mikrossa. Valmista juhlapöydän takuuherkku käärimällä possun sisäfile pekonikääreeseen. Lajittele pakkaus käytön jälkeen muovina.
Pakkauskoko 280 g
Tuotetunnus 5772
EAN 6409100057725
Ravintoarvo / 100g
Energia 1320 kJ / 320 Kcal
Rasva 30 g
joista tyydyttyneitä 12 g
Hiilihydraatit 0,3 g
joista sokereita 0,3 g
Proteiini 12 g
Suola 2,2 g

Tuotetiedot

suomalainen porsaanliha, jodioitu suola, dekstroosi, stabilointiaineet (E450, E451), hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaine (E250), savuaromi. Lihapitoisuus 95 %.

Voimakassuolainen. Valmistettu Puolassa suomalaisesta lihasta.

Kypsennettävä ennen nauttimista.

 

Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.

Kokeile reseptejä