HK Hernekeitto

HK Hernekeitto on perinteinen, miedosti maustettu arjen pelastaja, johon makua tuo suomalainen porsaanliha ja suomalaisesta lihasta valmistettu pekoni. Tyhjennä pakkauksen sisältö kattilaan, lisää 1,5 dl vettä ja kuumenna kiehuvaksi. Pakkauksesta valmistuu herkullista hernerokkaa 5 dl, eli noin 2 hengelle. Kruunaa herkku sinapilla. Valmistamme hernekeiton Suomessa. Lajittele pakkaus käytön jälkeen muovina.
Pakkauskoko 450 g
Tuotetunnus 7121
EAN 6409100071219
Ravintoarvo / 100g
Energia 430 kJ / 100 Kcal
Rasva 3,0 g
joista tyydyttyneitä 1,0 g
Hiilihydraatit 13 g
joista sokereita 0,7 g
Proteiini 6 g
Suola 1 g

Valmistus

Tyhjennä pakkauksen sisältö kattilaan, lisää 1,5 dl vettä ja kiehauta. Saat valmista keittoa noin 5 dl. Keittoa voi halutessaan maustaa vaikka pekonikuutiolla, sinapilla ja meiramilla.

Tuotetiedot

vesi, herne, suomalainen porsaanliha, pekoni (suomalainen porsaanliha, suola, dekstroosi, savuaromi), jodioitu suola, mausteet (sinapinsiemen), sokeri, aromi. Lihapitoisuus 9 %. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN.

Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.

Suosittuja reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää