HK Lihapyörykät

HK Lihapyörykät

Suomalaisesta broilerin- ja porsaanlihasta valmistetut lihapyörykät - edullinen vaihtoehto.

Pakkauskoko 360 g
Tuotetunnus 7002
EAN 6409100070021
Ravintoarvo / 100g
Energia 980 kJ / 234 Kcal
Rasva 15 g
joista tyydyttyneitä 4 g
Hiilihydraatit 14 g
joista sokereita 0,7 g
Proteiini 13 g
Suola 1,3 g

Valmistus

Mikroaaltouunissa (650 W): Tyhjennä pakkauksen sisältö mikroaaltouunin kestävään vuokaan ja kuumenna täydellä teholla n. 2 min.

Paistinpannulla: Tyhjennä pakkauksen sisältö pannulle ja kuumenna miedolla lämmöllä n. 10 min. Kääntele kuumentumisen aikana.

Uunissa: Tyhjennä pakkauksen sisältö uunivuokaan. Kuumenna alumiinifoliolla tai kannella peitettynä 175 °C:ssa n. 15 min.

Tuotetiedot

Suomalainen koneellisesti erotettu broilerin liha, vesi, suomalainen porsaanliha, korppujauho (vehnä), suomalainen kamara, suomalainen broilerin- ja kalkkunan liha, kasvikuidut (herne, peruna), soija proteiini, mausteet (sipuli, mustapippuri, maustepippuri, korianteri), jodioitu suola, perunatärkkelys, happamuudensäätöaineet (E262, kaliumlaktaatti), glukoosi. RUNSASPROTEIININEN. LAKTOOSITON. Voimakassuolainen. Lihaa 16 %, liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 51 %.

Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.

Suosittuja reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää