HK Maakarit® Baijerin Günther
HK Maakarit® Güntherin resepti on peräisin Saksasta Baijerin alueelta. Tämäntyyppisiä makkaroita on valmistettu Saksassa jo satoja vuosia. Mausteina käytetään yrttejä, joista merkittävin on meirami. Pienen kokonsa ansiosta makkara sopii hyvin sekä tapaspöytään että perinteiseen grillaukseen tai vaikkapa hodarien väliin. HK Maakarit® -artesaanimakkarat valmistetaan Vantaan Pakkalassa perinteisiin kädentaitoihin luottaen, aina suomalaisesta lihasta. Lajittele pakkaus käytön jälkeen muovina.
Pakkauskoko | 230 g |
---|---|
Tuotetunnus | 5539 |
EAN | 6409100055394 |
Ravintoarvo / 100g | |
---|---|
Energia | 1287 kJ / 311 Kcal |
Rasva | 28 g |
joista tyydyttyneitä | 11 g |
Hiilihydraatit | 1,7 g |
joista sokereita | 1,7 g |
Proteiini | 13 g |
Suola | 2,3 g |
Tuotetiedot
suomalainen porsaanliha, vesi, silava, jodioitu suola, etikka, mausteet (mm. korianteri, valkopippuri, sipuli, valkosipuli), dekstroosi, stabilointiaineet (E450), yrtit (meirami, rosmariini, timjami), sokeri, aromit (mm. inkivääri, korianteri, chili, paprika), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo). Makkarankuorena lampaansuoli. Lihapitoisuus 86 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 88 %. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. PROTEIINIPITOINEN. Voimakassuolainen.
Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.