HK Maakarit® Raakamakkara Palermon Mario
HK Maakarit®-raakamakkara on valmistettu tuoreesta, suomalaisella kotitilalla ilman antibiootteja kasvatetusta Rypsiporsas®-lihasta. Tomaatti, basilika ja mustapippuri antavat makkaralle herkullisen italialaisen vivahteen.´Aito Parmigiano Reggiano -juusto viimeistelee maun.
HK Maakarit® Raakamakkara Palermon Mario on Rypsiporsas®-liha raaka-aineen ansiosta välttämättömien omega 3-rasvojen lähde. Tuotteessa on omega 3 -rasvoja 0,7 g/100g.
Pakkauskoko | 280 g |
---|---|
Tuotetunnus | 5578 |
EAN | 6409100055783 |
Ravintoarvo / 100g | |
---|---|
Energia | 953 kJ / 229 Kcal |
Rasva | 18 g |
joista tyydyttyneitä | 5,3 g |
Hiilihydraatit | 0,8 g |
joista sokereita | 0,4 g |
Proteiini | 16 g |
Suola | 1,7 g |
Valmistus
Paistinpannu tai grilli: Kypsennä miedolla lämmöllä 10-15 min. Kääntele makkaroita kunnes saavat kullanruskean paistopinnan ja ovat läpikypsiä.
Uuni: Kypsennä + 175 °C 15-20 min kunnes makkarat saavat kullanruskean paistopinnan ja ovat läpikypsiä. Käännä makkaroita kypsennyksen puolivälissä.
Tuotetiedot
suomalainen porsaanliha 90 % (Rypsiporsas®), vesi, jodioitu suola, Parmigiano Reggiano - juusto 0,8 %, mausteet (mm. tomaatti, basilika, mustapippuri), dekstroosi, väri (punajuurimehujauhe), aromit, stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo) ,säilöntäaine (E250). Makkarankuorena lampaansuoli. GLUTEENITON. VÄHÄLAKTOOSINEN. RUNSASPROTEIININEN. OMEGA 3 -RASVOJEN LÄHDE. Pakattu suojakaasuun. Sisältää imutyynyn.
Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.