HK Mummon lihapullat

Suomalaisesta lihasta pyöritellyt, lisäaineettomat HK Mummon Lihapullat maistuvat taatusti kaikille vauvasta vaariin. Valmiiksi kypsennetyt lihapyörykät kuumenevat parissa minuutissa mikrossa, airfryerissa, pannulla tai uunissa. Tarjoile lihapullat esimerkiksi perinteisesti perunamuusin tai loihdi herkullinen lihapullapasta. Runsaasti proteiinia sisältävät Mummon Lihapullat on valmistettu Suomessa. Lajittele pakkaus ruokailun jälkeen muovina.
Pakkauskoko 300 g
Tuotetunnus 7180
EAN 6409100071806
Ravintoarvo / 100g
Energia 1000 kJ / 240 Kcal
Rasva 17 g
joista tyydyttyneitä 6 g
Hiilihydraatit 7 g
joista sokereita 1 g
Proteiini 14 g
Suola 1,4 g
Herkuttele testivoittajalla* – Testasimme uudistetut Mummon lihapullat aiempaa versiota ja kahta pääkilpailijaa vastaan. Tavoitteena oli selvittää kuluttajien mielipiteitä lihapullien ominaisuuksista ilman brändin tai pakkauksen vaikutusta. Peräti 40 % vastaajista valitsi arvioiduista näytteistä parhaaksi uudistetut HK Mummon lihapullat. Avoimissa vastauksissa sen makua kuvailtiin erittäin onnistuneeksi ja sopivan suolaiseksi. Myös ulkonäkö ja rakenne koettiin parhaimpina. *(lähde: Kuulas Research 4/2014, N=150)

Valmistus

Mikroaaltouunissa (650 W): Tyhjennä pakkauksen sisältö mikroaaltouunin kestävään vuokaan ja kuumenna täydellä teholla 2-3 min.

Uunissa: Tyhjennä pakkauksen sisältö uunivuokaan. Kuumenna alumiinifoliolla tai kannella peitettynä 175 °C:ssa 15-20 min.

Paistinpannulla: Tyhjennä pakkauksen sisältö pannulle ja kuumenna miedolla lämmöllä n. 10 min. Kääntele kuumentumisen aikana.

Tuotetiedot

suomalainen liha (porsas ja nauta), vesi, sipuli, korppujauho (vehnä), soijaproteiini, jodioitu suola, dekstroosi, perunakuitu, mausteet (maustepippuri, mustapippuri, korianteri, chili, paprika, valkosipuli), rypsiöljy. Lisättyä suolaa 1,3 %. LAKTOOSITON. RUNSASPROTEIININEN. Voimakassuolainen. Lihapitoisuus 61 %.

Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.

Suosittuja reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää