HK Ohuen ohut Kevyt Amerikan BBQ meetvursti

HK Amerikan BBQ meetvursti on valmistettu kylmäsavustamalla suomalaisesta porsaanlihasta. Savuisessa uutuusmaussa maistuvat savupaprika, valkosipuli ja chili. Tämän kevytmeetvurstin nautit paremmalla omallatunnolla, koska siitä on vähennetty suolaa - mausta tinkimättä! Nauti mausteisesta meetvurstista leivän päällä, osana antipastolautasta, sellaisenaan napostellen tai vaikkapa pizzan päällä. Lajittele tyhjä pakkaus muovina.
Pakkauskoko 150 g
Tuotetunnus 5308
EAN 6409100053086
Ravintoarvo / 100g
Energia 1071 kJ / 257 Kcal
Rasva 17 g
joista tyydyttyneitä 6,8 g
Hiilihydraatit 0 g
joista sokereita 0 g
Proteiini 26 g
Suola 2,9 g

Tuotetiedot

suomalainen liha (porsas, nauta), mineraalisuola (natriumkloridi, kaliumkloridi, magnesiumsulfaatti), lihaproteiini, mausteet (mm. valkosipuli, punasipuli, savupaprika), aromit, hapettumisen estoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250). 100 g tuotetta käytetty 125 g lihaa. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Voimakassuolainen. Pakattu suojakaasuun.

Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.

Inspiroidu resepteistä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää