HK Popsi® Kananakki

HK Popsi® Kananakki on maistuva kuoreton nakki sellaisenaan syötäväksi, grillattavaksi tai vaikkapa hodarin väliin. Suomalaisesta lihasta valmistetuista Popsi-nakeista syntyy nopeasti maistuva nakkimunakas aamiaiseksi tai pikkunälkään. Kananakki on Sydänmerkkituote eli tuoteryhmässään rasvan ja suolan kannalta parempi valinta.
Niin hyvältä maistuu Popsi!

Pakkauskoko 270 g
Tuotetunnus 6028
EAN 6409100060282
Ravintoarvo / 100g
Energia 704 kJ / 169 Kcal
Rasva 12 g
joista tyydyttyneitä 3,4 g
Hiilihydraatit 8,0 g
joista sokereita 0,8 g
Proteiini 7,5 g
Suola 1,5 g

Tuotetiedot

suomalainen broilerin- ja kalkkunanliha, vesi, suomalainen broilerin nahka, perunajauho, suomalainen koneellisesti erotettu broilerinliha, happamuudensäätöaineet (kaliumlaktaatti, E262), mineraalisuola (natrium-ja kaliumkloridi) perunakuitu, dekstroosi, mausteet (mm.
inkivääri, paprika, piparjuuri), aromit (mm. savu), stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250). Lihapitoisuus 49 %. Lihaa ja lihaan verrattavia aineosia yhteensä 63 %. GLUTEENITON. LAKTOOSITON. PROTEIINIPITOINEN.

Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.

Inspiroidu resepteistä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää