HK Rypsiporsas® Kinkkurulla, luuton, pakaste
Rypsiporsas® kinkkurulla on maukkaampi ja mureampi, verkotettu kinkkurulla, joka tulee Rypsiporsas® -kotitilalta ja on tuottajakohtaisesti merkitty.
Pakkauskoko | 2-4 kg |
---|---|
Tuotetunnus | 1157 |
EAN | 2391115700007 |
Ravintoarvo / 100g | |
---|---|
Energia | 920 kJ / 220 Kcal |
Rasva | 16 g |
joista tyydyttyneitä | 5,3 g |
Hiilihydraatit | 0,2 g |
joista sokereita | 0,2 g |
Proteiini | 19 g |
Suola | 1,9 g |
Valmistus
1. Sulata kinkku pakkauksessaan n. 4 vrk jääkaapissa. Sisälämpötilan tulisi olla n. + 10 ºC uuniin laitettaessa.
2. Poista pakkaus ja laita kinkku uuniritilälle silavapuoli ylöspäin.
3. Laita lihalämpömittari kinkun paksuimpaan kohtaan.
4. Laita ritilän alle uunipannu, jossa on vettä. Vettä tulee olla pannulla koko kypsennyksen ajan, jotta uuni pysyy kosteana.
5. Uunin lämpö 100 – 125 ºC (kiertoilmauunissa 80 – 100 ºC). Paistoaika-arvio on 60 – 70 min/kg.
6. Kinkku on valmis, kun lihalämpömittari näyttää 72 – 77 ºC. Nosta kinkku uunista ja peitä foliolla.
7. Poista verkko jäähtyneestä kinkusta.
KUORRUTUS:
1. Kuorruta pinta sinapilla, munankeltuaisella, korppujauhoilla ja kokonaisilla neilikoilla.
2. Ruskista uunissa 5-10 min (225 – 250 ºC)
SÄILYTYS: Säilytä paistettua kinkkua jääkaapissa (+4 – +6 ºC).
Tuotetiedot
suomalainen Rypsiporsas®-liha 83 %, vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451), dekstroosi, hapettumisenestoaine (E301). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. OMEGA3-RASVOJEN LÄHDE. Voimakassuolainen. Lihan alkuperämaa: Suomi.
Tuote säilyy: Pakastelämpötilassa (-18 °C), katso päiväysmerkintä. Jääkaapissa (+6 °C) 7 vrk.
Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.