HK Rypsiporsas® kinkkurulla, luuton

HK Rypsiporsas® kinkkurulla, luuton

Maukkaampi ja mureampi Rypsiporsas® kinkkurulla. Tuote on luuton ja nahaton, mutta kinkkurullan päällä oleva silavakerros pitää kinkun mehevänä. 

Pakkauskoko 2-4 kg
Tuotetunnus 1412
EAN 2391141200007
Ravintoarvo / 100g
Energia 920 kJ / 220 Kcal
Rasva 16 g
joista tyydyttyneitä 5,3 g
Hiilihydraatit 0,2 g
joista sokereita 0,2 g
Proteiini 19 g
Suola 1,9 g

Valmistus

1. Ota kinkku huoneenlämpöön ennen paistamista. Sisälämpötilan tulisi olla n. + 10 ºC uuniin laitettaessa.

2. Poista pakkaus ja laita kinkku uuniritilälle silavapuoli ylöspäin.

3. Laita lihalämpömittari kinkun paksuimpaan kohtaan.

4. Laita ritilän alle uunipannu, jossa on vettä. Vettä tulee olla pannulla koko kypsennyksen ajan, jotta uuni pysyy kosteana.

5. Uunin lämpö 100 – 125 ºC (kiertoilmauunissa 80 – 100 ºC). Paistoaika-arvio on 60 – 70 min / kg.

6. Kinkku on valmis, kun lihalämpömittari näyttää 72 – 77 ºC. Nosta kinkku uunista ja peitä foliolla.

7. Poista verkko jäähtyneestä kinkusta.

 

KUORRUTUS:

1. Kuorruta pinta sinapilla, munankeltuaisella, korppujauhoilla ja kokonaisilla neilikoilla.

2. Ruskista uunissa 5-10 min (225 – 250 ºC).

SÄILYTYS: Säilytä paistettua kinkkua jääkaapissa (+4 – 6 ºC).

Tuotetiedot

suomalainen Rypsiporsas® -liha 83 %, vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451), dekstroosi, hapettumisenestoaine (E301). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIINEN. OMEGA 3-RASVOJEN LÄHDE. Voimakassuolainen. Lihan alkuperä: Suomi.

 

Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää