HK Sininen Lenkki® Juusto

Suomalaisella juustolla maustettu variantti kansallismakkarasta. HK Sininen Lenkki® Juusto on suomalaisesta viljaporsaan- ja naudanlihasta valmistettu mehevä lenkkimakkara. Sininen Lenkki® sopii monipuolisesti ruoanlaittoon kuten uunimakkaraksi, makkarakeittoon, makkarakastikkeeseen, kiuasmakkaraksi tai nautittavaksi sellaisenaan esim. leivän päällä. Lisäämällä kasviksia saat lenkkimakkarasta herkullisen koko perheen aterian. Lajittele pakkaus käytön jälkeen muovina.
Pakkauskoko 500 g
Tuotetunnus 5079
EAN 6409100050795
Ravintoarvo / 100g
Energia 1012 kJ / 244 Kcal
Rasva 19 g
joista tyydyttyneitä 8 g
Hiilihydraatit 8 g
joista sokereita 1 g
Proteiini 10 g
Suola 2,2 g

Valmistus

UUNILENKKI (4 ANNOSTA) 1 pkt HK Sininen Lenkki Juusto Lämmitä uuni 175 °C. Kuori lenkki ja paista uunivuoassa n. 10-15 min kunnes makkara on kullanruskea. Halutessasi enemmän juustoa leikkaa makkaran pintaan viiltoja ja täytä ne juustoviipaleilla (100 g emmantaljuustoa) ennen paistamista.

Tuotetiedot

suomalainen liha (porsas, nauta), vesi, suomalainen koneellisesti erotettu porsaanliha, perunajauho, juusto (5,5 %), kamara, stabilointiaineet (muunnettu tapiokatärkkelys, E450), silava, jodioitu suola, naudan rasva, dekstroosi, lihaproteiini, perunakuitu, mausteet (mm. korianteri), aromit (mm. paprika), arominvahvenne (E621), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250). Makkaran kuori ei ole syötävä. Lihapitoisuus 39 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 50 %. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. PROTEIINIPITOINEN. Voimakassuolainen.

Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.

Kokeile reseptejä