HK Uunilenkki

HK Uunilenkki on ruokamakkara, joka on valmistettu suomalaisesta lihasta. Perinteinen uunilenkki sopii uunimakkaran lisäksi myös esim. makkarakastikkeeseen tai -keittoon. Helppo uuniruoka syntyy, kun teet uunilenkkiin viillot, lisäät viiltoihin juustosiivut ja kasviksia lisukkeeksi. Lajittele pakkaus käytön jälkeen muovina.
Pakkauskoko 400 g
Tuotetunnus 6077
EAN 6409100060770
Ravintoarvo / 100g
Energia 927 kJ / 223 Kcal
Rasva 16 g
joista tyydyttyneitä 7 g
Hiilihydraatit 9,6 g
joista sokereita 1,0 g
Proteiini 10 g
Suola 2,0 g

Tuotetiedot

vesi, suomalainen koneellisesti erotettu liha (broileri, porsas, kalkkuna), suomalainen liha (porsas, nauta, kalkkuna, broileri), perunajauho, kamara, silava, jodioitu suola, naudan rasva, stabilointiaineet (muunnettu maissitärkkelys, E450), dekstroosi, aromit (mm. chili,
korianteri, valkosipuli, kumina, paprika), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250). Makkarankuori ei ole syötävä. Lihapitoisuus 10 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 52 %. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. PROTEIINIPITOINEN.

Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.

Kokeile reseptejä