HK Viljaporsaan Gourmet kinkku

Viljaporsaan sisäpaistista tehty premium kinkku pienellä nahalla ja rasvalla. Miedosti harmaasuolattu, luuton, verkotettu ja pakastettu. Tuote on valmistettu suomalaisesta kotitiloillamme vastuullisesti kasvatetusta viljaporsaan lihasta. Lajittele pakkaus käytön jälkeen muovina.
Pakkauskoko n.2,5 kg
Tuotetunnus 1022
EAN 2391102200008
Ravintoarvo / 100g
Energia 920 kJ / 220 Kcal
Rasva 11 g
joista tyydyttyneitä 4,0 g
Hiilihydraatit 0,1 g
joista sokereita 0,1 g
Proteiini 19 g
Suola 1,5 g

Valmistus

1. Sulata kinkku pakkauksessaan n. 3 vrk jääkaapissa. Sisälämpötilan tulisi olla n. +10 C uuniin laitettaessa.

2. Poista pakkaus ja laita kinkku uuniritilälle kamarapuoli ylöspäin.

3. Laita lihalämpömittari kinkun paksuimpaan kohtaan.

4. Laita ritilän alle uunipannu, jossa on vettä. Vettä tulee olla pannulla koko kypsennyksen ajan, jotta uuni pysyy kosteana.

5. Uunin lämpö 100 - 125 ºC (kiertoilmauunissa 80 - 100 ºC). Paistoaika-arvio on 60 - 70 min / kg.

6. Kinkku on valmis, kun lihalämpömittari näyttää 72 - 77 ºC. Nosta kinkku uunista ja peitä foliolla.

7. Poista verkko ja kamara jäähtyneestä kinkusta.

KUORRUTUS:

1. Kuorruta kamaraton pinta sinapilla, munankeltuaisella, korppujauhoilla ja kokonaisilla neilikoilla.

2. Ruskista uunissa 5-10 min (225 - 250 ºC).

Säilytys: Säilytä paistettu kinkku jääkaapissa (+4 - +6 ºC).

Tuotetiedot

suomalainen porsaan liha 88 %, vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451), dekstroosi, hapettumisenestoaine (E301).

Tuote säilyy: Pakastelämpötilassa (-18 °C), katso päiväysmerkintä. Jääkaapissa (+6 °C) 7 vrk.

Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.

Suosittuja reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää