HK Viljaporsaan grill rub kasslerpihvi

Erikoisleikatut HK Viljaporsaan grill rub kasslerpihvit pienemmässä pakkauksessa. Maustettu tuttuja grillimausteita kuten paprikaa ja mustapippuria sisältävällä rouhealla rub pintamausteella. Nämä sopivat erinomaisesti grillattavaksi, mutta ovat mehukkaita myös pannulla ja uunissa valmistettuna. Ota pakkaus huoneenlämpöön n. 30 min ennen valmistusta. Paista tai grillaa kuumalla pannulla, öljytilkassa n. 15 min. välillä käännellen. Tuote on valmistettu suomalaisesta kotitiloillamme vastuullisesti kasvatetusta viljaporsaan lihasta. Lajittele pakkaus käytön jälkeen muovina.
Pakkauskoko 240 g
Tuotetunnus 3430
EAN 6409100034306
Ravintoarvo / 100g
Energia 828 kJ / 199 Kcal
Rasva 14 g
joista tyydyttyneitä 5,1 g
Hiilihydraatit 0,9 g
joista sokereita 0,5 g
Proteiini 18 g
Suola 1,2 g

Valmistus

Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsennystä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 15 min välillä käännellen.

Tuotetiedot

suomalainen porsaanliha 97 %, mausteet (mm. paprika, mustapippuri, valkosipuli), merisuola, sokeri. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Lihan alkuperä: Suomi.

Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.

Suosittuja reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää