HK Viljaporsaan Kasslerlankku smoky BBQ

HK Viljaporsaan Smoky BBQ pintamaustetussa kasslerlankussa on reilusti grillattavaa. Mehevää, suomalaista porsaan lihaa maustaa mm. valkosipuli, mustavalkosipuli, mustapippuri ja ancho chili. Tämä tuote sopii hyvin jaettavaksi tai vähän isompaan nälkään. Ota liha huoneen lämpöön viimeistään 30 min ennen valmistusta. Grillaa tai paista kuumalla lämmöllä välillä kääntäen n. 5 min. Pienennä lämpöä ja jatka vielä grillausta n. 15 min kunnes sisälämpö on n. 70°C. Kääräise folioon, anna vetäytyä ja nauti mieleisten lisukkeiden kera. Tuote on valmistettu suomalaisesta kotitiloillamme vastuullisesti kasvatetusta viljaporsaan lihasta. Lajittele pakkaus käytön jälkeen muovina.
Pakkauskoko n. 1,2 kg
Tuotetunnus 3440
EAN 2391344000008
Ravintoarvo / 100g
Energia 620 kJ / 150 Kcal
Rasva 8,5 g
joista tyydyttyneitä 3,2 g
Hiilihydraatit 1,0 g
joista sokereita 0,5 g
Proteiini 17 g
Suola 1,6 g

Valmistus

Ota liha huoneenlämpöön 30minuuttia ennen kypsennystä. Grillaa tai paista kuumalla lämmöllä välillä kääntäen n. 5minuuttia. Pienennä lämpöä ja jatka kypsentämistä n.15min, kunnes sisälämpötila on 70 astetta. Anna vetäytyä 10 minuutti folion alla ennen tarjoilua.

Tuotetiedot

suomalainen porsaanliha 88%, vesi, jodioitu suola, mausteet (mm. mustapippuri, chili, tomaatti, valkosipuli), aromit (mm. mustavalkosipuli, tammisavu), happamuudensäätöaineet (E331, E640), fariinisokeri, maissimaltodekstriini, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), rypsiöljy, kasvikuitu.

Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.

Suosittuja reseptejä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää